Warning: include_once(/var/www/vhosts/butfirstcoffee.nl/httpdocs/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/acf-ui-options-page-functions.php): Failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/butfirstcoffee.nl/httpdocs/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/acf-utility-functions.php on line 154

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/vhosts/butfirstcoffee.nl/httpdocs/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/acf-ui-options-page-functions.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/8.0/share/pear') in /var/www/vhosts/butfirstcoffee.nl/httpdocs/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/acf-utility-functions.php on line 154
Koffie abonnement | Betaal per kopje | But First Coffee

Sluit een abonnement af bij But First Coffee en in 3 simpele stappen zet jij koffie voor het hele bedrijf. Je krijgt een all-in prijs. Geen hoge aanschafkosten of dure monteur. Jij betaalt gewoon per kopje, easy toch?

ABOS - Rekenmachine
1 Kies aantal medewerkers 26
5
100
Aantal medewerkers
Kies deze
Kies deze

Met But First Coffee regel je de lekkerste koffie voor iedereen binnen het bedrijf. Het aantal medewerkers is bepalend voor het aantal kopjes.

But First Coffee is mogelijk vanaf 10 tot max 100+ medewerkers. Bij meer dan 50 gebruikers adviseren wij een tweede machine om filevorming voor het apparaat te voorkomen.

Kies je voor een sterk bakkie of ga je voor een mildere variant? De melanges van Café Primero kennen voor iedereen een passende smaak.

Een reis om de wereld waarin diverse smaken samenkomen tot een vol geheel. Pittig maar in een goede balans. Frisse zuren, en tonen van mokka en chocola.

Meer informatie

Mooi qua vormgeving en briljant in gebruik. Druk op de knop en laat je verrassen door verse bonenkoffie, freshbrew of een overheerlijke cappuccino. In welke bui je ook bent Nio past erbij.

Simpel om bij te vullen, en lekker duidelijk dankzij de ledverlichting. Bovendien is het geen enorme unit maar een passend formaat voor iedere keuken of bedrijfskantine.

Meten is weten, ook als het gaat om kopjes koffie. Bent u benieuwd naar uw realtime verbruik? Check dan Connect Me.

Winnaar van Reddot (2014) en IF Design (2015)

Prijs per kop koffie 0.000

Vragen over ons koffie-abonnement?

Dit zijn de veelgestelde vragen

2 keer per jaar komt er iemand langs om onderhoud te verrichten aan de machine.

Maar natuurlijk kan dat. Laten we een afspraak maken.

Dan bekijken we dit verbruik en maken we een nieuwe schatting.

Bij een storing bel je naar ons servicenummer 035 – 695 03 81

Netstroomstekker type F.

Heb je nog vragen? Naar alle vragen

Make today awesome!

Wil je ook een koffie-boost op jouw kantoor?

Kun jij ook niet langer wachten? Laat je leiden door de geur van koffie en blije medewerkers!

Bereken jouw prijs